Advent en Welzijnszorg

Dit jaar voert Welzijnszorg opnieuw campagne rond wonen, met de nadruk op uitsluiting en discriminatie. Niet kunnen wonen, dat is pas écht onleefbaar. Jouw gift, jouw engagement… maken wel degelijk het verschil voor Welzijnszorg. In al die werkingen, projecten, schakels, verenigingen waar mensen in armoede samenkomen om elkaar te versterken, elkaar moed in te spreken, elkaar informatie te geven… Samen staan mensen sterker. Help Welzijnszorg om deze mensen te helpen. Omdat we solidair tegen armoede willen zijn.

Soep op de Stoep
Een lekker kopje verse soep voor een goed doel. Waar krijgt een mens het warmer van? In het weekend van 4 en 5 december bieden we na de vieringen in OLV Koningin, Monasterium Zonnelied, St.-Franciscus en OLV Ter Duinen een beker overheerlijke en zelfgemaakte soep aan.
Prijs: een vrije bijdrage voor de projecten van Welzijnszorg

Adventskalender
We bieden je een rijke mix van gebeden, doordenkers, fragmenten uit de Bijbel, het dagboek van Robby, een opdrachtje, verhalen van mensen die dagelijks vechten tegen armoede… Uiteraard staat wonen en een plek krijgen om een thuis te maken, centraal. De kalender voelt zich overal thuis in de keuken, op het nachtkastje, op je bureau of op het toilet… Overal waar je af en toe even tijd over hebt. De kalenders liggen beschikbaar in de verschillende kerken.
Prijs:  2 euro