10e Noord-Zuidquiz

De werkgroep Broederlijk Delen Oostende-Mariakerke heeft jou heel wat toffe dingen te bieden de komende weken. Bovendien hebben we JOU nodig. Want alleen SAMEN werkt het. Maar dan wel op een heel aanstekelijke manier! Samen quizzen bijvoorbeeld.

Op zaterdag 9 maart 2024 organiseren we de 10e Noord-Zuidquiz ten voordele van Broederlijk Delen. Tijdens deze algemene kennisquiz willen we de aanwezige ploegen een aangename avond met een beetje competitie bieden. Want samen quizzen werkt! Een supertoffe editie dus die je niet mag missen, helemaal in de spirit van de campagne van Broederlijk Delen. Met een hapje en een tapje, een tombola en ‘iedereen een prijs’ maken we er samen een gezellige en ontspannende quizavond van.

De quiz vindt plaats in OC ‘t Viooltje, Violierenlaan 3b in Oostende. De deuren gaan open om 19.00 uur en we starten stipt om 19.30 uur. De quiz, die uit 8 rondes bestaat; werd volledig voorbereid door enkele mensen van de werkgroep zelf. We haalden inspiratie uit de campagnefilm uit Congo, uit het alfabet van 2023, uit verhalen van activisten die samenwerken over de grond van de zaak. Andere thema’s zijn de wereld op je bord, vrouwen op de barricaden, wetenschap in beeld, Ensor, de Kiekeboes, kunst & cultuur. En wees gerust: je hoeft geen specialist van het Zuiden te zijn! Het wordt een avondje van ongedwongen kennismaken met de campagne van 2024, in goed gezelschap. Schrijf dus snel je ploegje van 4 spelers in via dit formulier: https://forms.gle/Ug2D4aCdUzVHgjDs8 of via e-mail naar broederlijkdelen.oostende@gmail.com. Er is plaats voor 20 ploegen. 
Meedoen kost 20 euro per ploeg. 

De opbrengst van deze quiz gaat integraal naar de organisaties waarmee Broederlijk Delen internationaal samenwerkt. We kijken ernaar uit om jullie (opnieuw) te mogen verwelkomen!