Afhaaldag Pasta t.v.v. De Takel

Nadat bleek dat de eerder uitgestelde pasta-avond in maart ook in het najaar niet op een normale wijze zou kunnen doorgaan, werd beslist om er een coronaproof pasta-afhaalmoment van te maken. Ook op deze manier steun je De Takel én kan je thuis in de familiekring alsnog genieten van een heerlijke pastamaaltijd.

We maken er bij deze een speciale editie van. Na reservatie kan je op zaterdag 14 november tussen 14 en 19 uur een ruime portie spaghetti bolognaise of een vegetarische pasta én een lekker dessertje afhalen in Duin en Zee, Fortstraat 128 op de Vuurtorenwijk (parkeren is mogelijk ter hoogte van Hangtime).

De kostprijs per portie is 12 euro voor een volwassene en 6 euro voor een kind. Per portie krijg je een dessert ter corona-compensatie cadeau!

Bestellen kan door het bedrag over te schrijven op het rek.nr. BE35 7390 1259 4237 van Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen De Takel of cash te betalen aan een begeleider

met vermelding van het aantal porties, je keuze en het uur van afhaling. Bestellingen worden op naam ingeschreven, verpakt en afgehaald op het vermelde uur.

Keuze tussen:  14u-15u, 15u-16u, 16u-17u, 17u-18u, 18u-19u
Wil graag het opgegeven uur respecteren a.u.b.!

Wie eerder kaarten kocht voor de pasta-avond in maart kan deze uiteraard gebruiken mits herbevestiging bij Kristine (0485 16 14 77) of per mail (dagcentrumdetakel@donbosco.be). Graag duidelijk vermelden of je spaghetti bolognaise of vegetarische pasta wenst. Bij je herbevestiging vermeld je ook het uur waarop je je portie(s) afhaalt.

Dit alles graag doorgeven tegen uiterlijk 5 november aan De Takel via mail op dagcentrumdetakel@donbosco.be  

Maar er is meer. We organiseren voor de afhalers een cafetaria met vrijblijvende drankgelegenheid en het nuttigen van een wafel of pannenkoek aan een democratische prijs. Je af te halen portie(s) worden dan aan tafel gebracht in ruil voor je kaart(en).

We kunnen dit alles waarmaken dankzij een vaste ploeg medewerkers en met de materiële steun van Corleone en Chef on the move. De opbrengst besteden we aan duurzaam animatiemateriaal op de binnenplaats van het dagcentrum en het jeugdhuis.

Verwen jezelf met een pasta-avondje bij je thuis en steun op die manier ook De Takel. We hopen je te mogen ontmoeten op dit pasta-afhaalmoment!