Kerk Onze-Lieve Vrouw Ter Duinen gesloten van 15 april tem 18 mei wegens werken

Vanaf 15 april wordt de kerk Onze-Lieve Vrouw Ter Duinen gesloten voor de volledige vernieuwing van de elektriciteit en lampen. Dit zal heel wat tijd in beslag nemen, want alle oude bekabeling moet weggenomen worden, en alle bedrading en belichting  moet voorzien worden volgens de laatste normen. De vele zichtbare kabels die je nu ziet (als je omhoog kijkt 😊)  zullen mooi weggewerkt worden. Alle lampen zullen uiteraard vervangen worden door LED-lampen.

Dit betekent echter dat er in die periode omwille van veiligheidsredenen, geen bezoekers binnen kunnen en dat er geen vieringen kunnen doorgaan.

Voor de vieringen die doorgaan in deze kerk zullen we dan uitwijken naar de kerk van Onze-Lieve-Vrouw Koningin in de Lijsterbeslaan; de weekvieringen op maandag, dinsdag en donderdag om 17 u zullen daar doorgaan in de weekkapel , de zondagsviering om 11 u in de kerk zelf.

We hopen jullie daar allen te kunnen ontmoeten om samen te vieren!

Tegen 18 mei zou de kerk terug toegankelijk moeten zijn, zodat de Pinksterviering terug kan doorgaan in de kerk van Onze-Lieve-Vrouw Ter Duinen. Mocht de kerk vroeger terug toegankelijk zijn, dan laten we dit weten via de website en het parochieblad.