Optreden – Onze Rijkdom

Even zag het er naar uit dat het optreden van het koor ‘Onze Rijkdom’ uit Borgerhout zou moeten uitgesteld worden naar latere datum. Gelukkig besloten wijze mensen dat cultuur wel degelijk belangrijk is voor ons algemeen welzijn. We zijn dan ook blij dat het koor van mensen in armoede en nieuwkomers op zondag 23 januari te gast kan zijn in het Staf Versluyscentrum in Bredene.

Met een flinke dosis humor zingen deze mensen over hoe ze in de wereld staan. Hun zelfgeschreven liedjes raken diep. Acteur en zanger Hans van Cauwenberghe zette ze op muziek en brengt de liedjes, samen met het koor en enkele muzikanten, in een wervelend spektakel. Dankzij de subsidie die WZS De Caproen, St.-Vincentius Bredene en La Colomba van de Vlaamse Gemeenschap kregen, kan dit concert gratis aangeboden worden. We hopen heel wat mensen in een kwetsbare positie, maar ook mensen niet-in-armoede, te mogen verwelkomen.

Het concert gaat door om 15.00 in de namiddag. We voorzien voor kinderen t.e.m. 12 jaar de nodige animatie terwijl hun ouders van het concert genieten. Helaas moeten we – voorlopig althans – afzien van het ontmoetingsmoment achteraf.

Voor het gratis concert moet je reserveren. Dit kan via wzsdecaproen@gmail.com of telefonisch bij Johan Vervaeke (0499 43 43 64). Voorlopig zijn er 200 zitjes voorzien.

Bereikbaarheid

Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys is gelegen in de Kapelstraat 76 in Bredene. Er is ruime parkeergelegenheid voorzien (betalend op de parkings, gratis langsheen de kustbaan). Ook met de kusttram is het centrum vlot bereikbaar. De tramhalte Bredene Campings is het dichtstbij, deze stopt op wandelafstand van het centrum.

Voor meer info rond het concert kan je terecht bij Johan Vervaeke, 0499 43 43 64